tisdag 24 november 2009

November...
Usch så mörkt o trist det känns i November. Vill så gärna ha snö och en så där 5 C´kallt. Vi hade nån dag som va liite vit o kylig men det byttes snart ut till regn o rusk o kladdväder...Varit ute på promenad ikväll med Siv o Atlas och Linneá och Sessan, och jag hade kunnat vrida ur Drutten när vi kom hem...

Men jag fick några fina bilder på Tim och Drutten en dag när det va fint väder. De hjälptes åt att släpa ett träd säkert 3 km, Tim skrattade så han kiknade varvat med att han va sur o sa att "Drutten bara knuffas"....

3 kommentarer:

  1. Hej! Inte kul med detta väder, Atlas var alldeles svart på magen efter promenaden, till och med dagen efter!!! Men nu är han nybadad och stylad tills på lördag. Håller tummarna för er på utställningen. Du, det var väl arga farmor som var med på promenaden om jag känner dig rätt;-) Ha det gott så ses vi på lördag.

    SvaraRadera
  2. Hej Lotta! Hittade hit via Siv! Han är sååå snygg eran Drutten. Helt klart "våran" typ av hund. Har kollat mycket på den rasen! Var så roligt att träffa er på klubben förrut.
    Hoppas det gick bra idag!!/Kristin med leonbergern
    (som jobbade på Ericsson på den gamla goda tiden) www.freewebs.com/pipps

    SvaraRadera
  3. Var kul att träffa er oxå! Det gick bra idag, BIR och HP, åkte ur i BIG finalen... Ska gå in på er hemsida o kolla nu :) Kram!

    SvaraRadera